preskoči na sadržaj
vijesti

UPISI U 1. RAZRED Vijest ima dokument u privitku

Sukladno Pravilniku o postupku utvrđivanja psihofizičkog stanja djeteta, učenika te sastavu stručnoga povjerenstva ("Narodne novine"  broj 67/2014.) djeca rođena od 01. travnja 2012. do 31. ožujka 2013. godine obvezna su pristupiti upisu u prvi razred osnovne škole prema upisnim područjima za svaku osnovnu školu, a prema prijavljenom mjestu prebivališta odnosno boravišta djeteta.

Prijave djeteta za upis provodit će se od 21. do 25. siječnja 2019. godine u osnovnim školama najbližim mjestu prebivališta/boravišta.

Postupak utvrđivanja psihofizičkoga stanja djece radi upisa u prvi razred osnovne škole provodi se u razdoblju od 31. ožujka do 15. lipnja tekuće godine.

U prilozima se nalaze svi potrebni dokumenti.

  :: opširnije :: 


objavio: Barbara Turk Čop  datum: 16. 1. 2019. 10:50

PREDAVANJE O AFRICI

U okviru projekta "Škole za Afriku"učenici razredne nastave i 6.razreda matične škole su 21.siječnja 2019.godine prisustvovali predavanju o Africi.

Zanimljivo i poučno predavanje uz niz prekrasnih fotografija pripremio je gospodin Milan Vukelić,profesor geografije. Putujući Afrikom upoznao je život,rad i navike tamošnjih ljudi . Posebno su ga dojmila afrička djeca i njihov način života. Našim učenicima je vrlo slikovito dočarao razlike između bogatih i siromašnih.Vrlo zorno im je dočarao uvjete života i školovanja djece. Nizom fotografija različitih životinja, koje je uspio snimiti, privukao je dodatnu pozornost učenika.

Velikim brojem  pitanja učenici su pokazali veliko zanimanje za prezentiranu temu. Izuzetna jednostavnost prezentacije,prožeta duhovitošću predavača, je probudila znatiželju naših učenika.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Barbara Turk Čop  datum: 21. 1. 2019. 19:01

KNJIŽEVNI SUSRET S NADOM MIHOKOVIĆ-KUMRIĆ

U petak, 18. siječnja 2019., u OŠ Vrbovsko s PŠ Gomirje, Jablan i Senjsko, PŠ Severin na Kupi s PŠ Lukovdol i Veliki Jadrč te u PŠ Moravice održan je književni susret s Nadom Mihoković-Kumrić.  Nada Mihoković Kumrić poznata je hrvatska književnica koja piše za odrasle, djecu i mladež.  Autorica je knjiga  Tko vjeruje u rode još i Lastin rep koje se nalaze na popisu lektire za osnovnu školu.  Za svoj prvi roman Lastin rep dobila je književnu nagradu Mato Lovrak. Napisala je i brojna druga djela u kojima pokazuje svoj osebujan stil pisanja (Mjesto pod suncem, Mrazovac, Kroz staklene oči itd.). Učenici su uživali u zanimljivim interpretacijama književnih djela spisateljice.

  :: opširnije :: 


objavio: Manuela Valenčić  datum: 18. 1. 2019. 17:02

BONGO Vijest ima dokument u privitku

Izašao je novi, 6. broj školskog lista "Bongo". 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Manuela Valenčić  datum: 4. 1. 2019. 14:21

MIR I DOBRO

Akcija "Mir i dobro" vezana je uz uporabu pirotehničkih sredstava tijekom predblagdanskog i blagdanskog razdoblja i provodi je Ministarstvo unutarnjih poslova.

U OŠ Vrbovsko je u četvrtak,13.prosinca 2018.godine,djelatnik PP Vrbovsko Danijel Hegeduš održao predavanje o opasnostima pirotehničkih sredstava. Učenicima je prezentirao moguće opasnosti i pokazao fotografije mogućih ozlijeda koje mogu biti trenutne,a vrlo često su s trajnim posljedicama.

Nakon prezentacije učenici su postavili niz pitanja kojima su pokazali zanimanje za temu te se većina izjasnila da razumije koje opasnosti vrebaju uporabom pirotehnike. 

Nadamo se da će učenici poučiti osobe u svojoj okolini o opasnostima i posljedicama koje koje su moguće uporabom pirotehnike.

  :: opširnije :: 


objavio: Barbara Turk Čop  datum: 14. 12. 2018. 18:48

ŠKOLSKI MEDNI DAN

U petak, 7. prosinca 2018., na dan sv. Ambrozija, zaštitnika pčela i pčelara, u našim je školama obilježen „Školski medni dan“. „Školski medni dan“ organizira Hrvatska poljoprivredna agencija, a cilj programa je oblikovanje prehrambenih navika djece, kao i promocija meda lokalnih proizvođača. Prvašićima je zanimljivo  predavanje o medu održao pčelar Saša Burić koji je govorio o nastanku meda i uzgoju pčela. Učenici su svojim brojnim pitanjima pokazali velik interes za blagodati koje med pruža njihovom zdravlju. Svaki je učenik dobio prigodan poklon paket.

  :: opširnije :: 


objavio: Manuela Valenčić  datum: 11. 12. 2018. 16:44

AKTIVNOSTI POVODOM SVETOG NIKOLE

U četvrtak, 6. prosinca 2018., učenici 1. i 2. razreda OŠ Vrbovsko posjetili su Dječji vrtić "Bambi". Razlog posjeta bilo je gostovanje Mladena Kušeca, poznatog dječjeg književnika. U petak, 7. prosinca 2018., učenici razredne nastave naših škola pogledali su predstavu u Domu kulture u Vrbovskom "Iznenađenje svetog Nikole" u produkciji kazališta "Smješko".

  :: opširnije :: 


objavio: Manuela Valenčić  datum: 11. 12. 2018. 16:28

ŠKOLE ZA AFRIKU

U okviru projekta „Škole za Afriku“ u našoj je školi organizirana prodaja igračaka koje su učenici donosili iz svojih domova. Igračke su se prodavale i na gradskoj tržnici u Vrbovskom, 11. prosinca 2018.

„Škole za Afriku” zajednička je inicijativa UNICEF-a, Zaklade “Nelson Mandela” i Hamburškog društva za promoviranje demokracije i međunarodnog prava , pokrenuta 2005. godine u Cape Townu. Sav prikupljen novac ići će u humanitarne svrhe za pomoć djeci iz najugroženijih zemalja Afrike. 

  :: opširnije :: 


objavio: Manuela Valenčić  datum: 6. 12. 2018. 17:27

VEČER MATEMATIKE

U srijedu, 5. prosinca 2018., već tradicionalno u našoj školi održala se Večer matematike. Večer matematike je skup interaktivnih radionica u kojima sudjeluju učenici i njihovi roditelji, a koje potiču izgradnju pozitivnog stava učenika prema matematici. Sudjelovanje u zabavnim aktivnostima otkriva često zaboravljenu – zabavnu stranu matematike, stvara nove ideje o tome što matematika jest i čime se bavi te dokazuje da matematičke probleme, bez da smo svjesni vlastitog talenta, svakodnevno svi uspješno rješavamo.

  :: opširnije :: 


objavio: Manuela Valenčić  datum: 6. 12. 2018. 17:18

Terenska nastava osmih razreda

Učenici 8. razreda naših triju škola posjetili su u subotu 1.12.2018. memorijalni centar "Lipa pamti". Zbog pomaganja partizanima, njemački vojnici su na temelju naredbe generala 97. njemačkog korpusa Ludwiga Kublera, 30.4.1944. godine upali u selo Lipa u okolici Rijeke i u svega nekoliko sati pogubili 269 stanovnika, većinom starce, žene i djecu. Na satu povijesti razgovarali smo, na primjeru sela Lipe, o odlukama pojedinaca kroz povijest koje su za posljedicu imale stradanja civilnog stanovništva te što možemo mi kao pojedinci učiniti da svojim ponašanjem i životnim izborima doprinesemo miru kako se ovakve stvari više nikada ne bi ponovile.
Nakon razgledavanja memorijalnog centra, učenici su posjetili HNK u Rijeci i pogledali Verdijevu operu "Falstaff".

  :: opširnije :: 


objavio: Barbara Turk Čop  datum: 14. 12. 2018. 19:16

POSJET INFOGAMERU

U srijedu, 21. studenoga 2018. učenici od 5. do 8. razreda OŠ Vrbovsko, PŠ Severin na Kupi i PŠ Moravice sa svojim razrednicima išli su na stručni posjet Infogameru u Zagreb. Riječ je o sedmom po redu izdanju jednog od najvećih gaming sajmova i festivala u svijetu. Učenici su bili oduševljeni prepunim spektakularnim gaming sadržajima. 

  :: opširnije :: 


objavio: Manuela Valenčić  datum: 22. 11. 2018. 12:17

MJESEC KNJIGE

Učenici razredne nastave OŠ Vrbovsko posjetili su Gradsku knjižnicu Vrbovsko povodom obilježavanja Mjeseca knjige.Tema ovogodišnjeg Mjeseca knjige je glagoljica. Knjižnjičarka je upoznala učenike s našim najstarijim pismom te im pokazala primjere glogoljičkih slova. U radionici su naučili pisati početno slovo svojeg imena na glagoljici. 

Tema je učenicima bila uistinu zanimljiva te su mnogi izjavili da žele naučiti pisati još neka glagoljička slova. 

  :: opširnije :: 


objavio: Barbara Turk Čop  datum: 15. 11. 2018. 20:37

SVJETSKI DAN ZNANOSTI ZA MIR I RAZVOJ

Različitim pokusima učenici razredne nastave OŠ Vrbovsko su sa svojim učiteljicama u petak, 9. studenoga 2018., obilježili Svjetski dan znanosti za mir i razvoj. Učenici predmetne nastave Oš Vrbovsko izveli su pokuse u ponedjeljak, 12. studenoga 2018., s učiteljicom prirode, biologije i kemije, Biljanom Lešnjaković.  Ciljevi Svjetskog dana znanosti za mir i razvoj su osnažiti svijest javnosti o ulozi znanosti u promociji mira i održivog razvoja, poduprijeti  nacionalnu i međunarodnu solidarnost u širenju rezultata znanstvenih istraživanja te usmjeriti pažnju  izazovima s kojima se suočava znanost.

  :: opširnije :: 


objavio: Manuela Valenčić  datum: 12. 11. 2018. 15:00

TERENSKA NASTAVA UČENIKA 8. RAZREDA U ZAGREB

U suradnji sa ŽTŠ Moravice, u utorak, 30. listopada 2018. organizirana je  terenska nastava za učenike osmih razreda OŠ Vrbovsko, Pš Severin na Kupi i PŠ Moravice. Učenici su posjetili tvornicu Kraš u Zagrebu te Muzej iluzija. Prije polaska kućama razonodili su se u TC Arena.

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Manuela Valenčić  datum: 8. 11. 2018. 15:35

ANALIZA EVALUACIJE NAŠE ŠKOLE

25. i 26. listopada 2018. u okviru međunarodnog projekta Learning Communities for Peace („Učeće zajednice za mir“) u koji je naša škola uključena, posjetila nas je dr. Sara Clarke-Habibi, profesorica s engleskog Sveučilišta Cambridge. Razlog posjeta bio je da se snimi rad u našoj školi vezan uz područja sigurnosti, komunikacije te uvažavanja različitosti u odgojno –obrazovnom procesu. Proveden je visual voices s učenicima, učiteljima i pomoćno tehničkim osobljem te razgovor s pedagogom i ravnateljem škole. Cilj projekta Learnig Communities for Peace je kroz odgojno-obrazovni rad u školskim ustanovama podučiti zajednicu poštovanju nacionalnih, vjerskih i rasnih razlika. Također je cilj vidjeti mogu li škole same osmisliti strategije putem kojih mogu nenasilno rješavati sukobe unutar škole, ali i izvan nje. Očekujemo izvješće o opsežnom vanjskom vrednovanju odgojno –obrazovnog procesa tijekom protekle školske godine.
27. listopada 2018. dvanaestero učitelja educirano je za pisanje izvješća vezano uz realizaciju aktivnosti iz Akcijskog plana škole. Edukaciju su odradile Klara Bilić Meštrić s Filozofskog fakulteta u Zagrebu te Nikolina Svalina iz Centra za mir, nenasilje i ljudska prava Osijek.

  :: opširnije :: 


objavio: Manuela Valenčić  datum: 8. 11. 2018. 15:31

SURADNJA NAŠE ŠKOLE I DJEČJE BOLNICE KANTRIDA

Povodom obilježavanja Dana kruha i Dana zahvalnosti za plodove zemlje, učiteljice Valentina Vukadinović i Vesna Trope te pedagoginja Tanja Jakovac posjetile su Dječju bolnicu Kantrida u Rijeci obilježivši tako višegodišnju suradnju škole i bolnice. 

  :: opširnije :: 


objavio: Manuela Valenčić  datum: 6. 11. 2018. 18:22

ČITANJE NE POZNAJE GRANICE

U okviru projekta školske knjižnice "Čitanje ne poznaje granice/Branje ne pozna meja" učenici 4. i 5. razreda PŠ Severin na Kupi posjetili su  19. listopada 2018. PŠ Šmihel u Republici Sloveniji. Za slovenske prijatelje pripremili su kviz o Otonu Župančiču čije su pjesme čitali. Zahvaljujemo se tati Ivana Krajačića koji nam je izradio postolje za japansko kazalište -kamišibaj. Pjesmu "Želje belokranjskega dečka" predstavili smo u slikama a učenica PŠ Lukovdol Ema Žagar recitirala je Župančičevu pjesmu "Zeleni Juraj". Slovenske učiteljice su nam pripremile plesne i likovne radionice na teme iz književnosti. Nakon prijepodnevnog druženja obišli smo kobilarnu Lipica gdje smo naučili nešto više o lipicancima te pogledali predstavu s konjima.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Manuela Valenčić  datum: 22. 10. 2018. 15:44

PONOVO U ŠKOLSKIM KLUPAMA

Nova školska godina počela je 3.rujna 2018.godine.

Ravnatelj škole je pozdravio sve učenike kao i prisutne roditelje te im poželio uspješnu,zanimljivu i bogatu novu nastavnu godinu s nadom da će steći mnogo novih prijatelja te biti na ponos svojim roditeljima i učiteljima. Posebno je pozdravio naše male prvašiće kojima je ovo prvi dan u školskim klupama te im zaželio srdačnu dobrodošlicu.

Učiteljica prvog razreda,Branislava Mrvoš,prozvala je svoje male učenike te ih na taj način predstavila svim učenicima i učiteljima. Nakon pozdravnih riječi učenici su se s razrednicima uputili u učionice.

Nadamo se da će ova školska godina ispuniti barem većinu očekivanja kako naših učenika tako i njihovih roditelja kao i učitelja. Sretno svima!

  :: opširnije :: 


objavio: Barbara Turk Čop  datum: 3. 9. 2018. 19:15

27. GORANSKO DIJALEKTALNO SIJELO

U četvrtak, 15. studenoga 2018.,  održano je 27. goransko dijalektalno sijelo “Govor moga zavičaja”. Naša škola bila je domaćin, a susret se održao u Domu kulture u Severinu na Kupi gdje su se predstavili goranski osnovci i srednjoškolci te pokazali bogatstvo u različitosti goranskih dijalekata. U očuvanju zavičajnoga govora predstavili su se učenici iz OŠ Brod Moravice, OŠ Frana Krste Frankopana Brod na Kupi, OŠ DR. Branimira Markovića Ravna Gora, OŠ Ivana Gorana Kovačića Delnice, OŠ Mrkopalj, OŠ Skrad, OŠ Ivanke Trohar Fužine, OŠ Rudolfa Strohala Lokve,  Oš Ivana Gorana Kovačića Vrbovsko te Srednja škola Delnice. Gošća sijela bila je Marina Marinković, autorica knjige u tisku “Kajkavski govori istočnoga Gorskoga kotara”. Goransko sijelo otvorio je ravnatelj škole, Anton Burić, a okupljene čuvare domaće riječi pozdravila je i Nives Marjanović, predsjednica delničkog ogranka MH. U revijalnom dijelu programa nastupio je školski zbor s pjesmama “Ptičji let”, “Zelena patrola” i “Vrbovsko u srcu mom”, te učenice Ema Žagar i Ana Simčić koje su recitirale stihove Ivana Gorana Kovačića (“Mali pot” i “Proleče”). Program su vodile učenice 6. razreda OŠ Vrbovsko Ivona Milić i Petra Miličević. Školama sudionicima poklonjene su zahvalnice te zbirka priča “Blaščad” Zlate Bujan Kovačević i zbirka zavičajnih govora Srednje škole Delnice “Čuvari baštine”.

  :: opširnije :: 


objavio: Manuela Valenčić  datum: 17. 11. 2018. 14:49

DAN SJEĆANJA NA ŽRTVU VUKOVARA

U petak, 16. studenoga 2018., učenici i učitelji Oš Vrbovsko obilježili su Dan sjećanja na žrtve Vukovara. Dostojanstvenim hodom do gradskog groblja odali su počast svim poginulim hrvatskim braniteljima i svima ostalima koji su se hrabro borili za našu domovinu. Ispred spomenika hrvatskim braniteljima učenik 7. razreda Gabriel Rajič pročitao je elegiju Borisa Marune "Branit ću kuću moga oca", a učenice Lucija Dujmović (7. raz.) i Nina Heski (8. raz.) odsvirale su prigodne skladbe na flautama. Nakon toga su predstavnici razreda zapalili svijeće poginulima u Domovinskom ratu.

  :: opširnije :: 


objavio: Manuela Valenčić  datum: 16. 11. 2018. 22:21

DANI KRUHA I DANI ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE

Tijekom proteklog i ovog tjedna učenici su naše škole obilježili Dane kruha i Dane zahvalnosti za plodove zemlje.

Tema ovogodišnjeg obilježavanja je bila Prehrana nakad i danas. Učenici razredne nastave su istraživali plodove zemlje nekad i danas, prehrambene proizvode danas koji su na našem jelovniku te primjenjivost plodova zemlje kako u prehrani tako i ljekovitosti. Naši najmlađi učenici pripremili su izložbu voća i povrća našeg zavičaja. Učenici predmetne nastave pripremili su zanimljive prezentacije o tome što jedemo, što se jelo nekad, a što danas, kako se radi kruh i sl. Nakon izlaganja učenici su se počastili pekarskim proizvodima i slasticama koje su donijeli.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Barbara Turk Čop  datum: 22. 10. 2018. 18:54

DAN KRAVATE

U četvrtak,18.listopada 2018., obilježen je Dan kravate.

Obilježavanje Dana kravate počelo je prvi put 2003. godine, a Hrvatski sabor je 18. listopada 2008. godine proglasio Dan kravate. Naime, još u 17.stoljeću naši su vojnici prvi nosili  pretaču kravate koja se mnogima svidjela i prihvatili su je kao muški modni dodatak. S vremenom su je počele nositi i žene, a danas je neizostavan modni dodatak u mnogim prilikama. Mnoge odore nije moguće niti zamisliti bez kravate.

Učenici i djelatnici naše škole su obilježili taj datum noseći različite kravate. Mnogi su učenici naučili i vezati kravatu. Ozračje u školi je cijeli dan bilo svečano kao da je taj dodatak promijenio ponašanje mnogih naših učenika.

  :: opširnije :: 


objavio: Barbara Turk Čop  datum: 22. 10. 2018. 18:45

BUNDEVIJADA 2018.

13. i 14. listopada 2018. održana je 14. po redu Bundevijada u Vrbovskom. Naša zadruga je i ove godine imala izlagački prostor te prodajni štand, a naši zadrugari su pokazali svoje radove. Zahvaljujemo svima koji su nas podržali, a velika hvala mamama i bakama na kolačima. U natjecanju za najbolje slatko i slano jelo osvojili smo 2.mjesto za Jesenski vrtlog, najbolje slano jelo od bundeve koje je pripremila učiteljica Milena Vidas.

Učenici Područnih škola Veliki Jadrč, Jablan, Gomirje i Senjsko su i ove godine sudjelovali u kulturno-umjetničkom programu na 14. Bundevijadi predstavljajući Osnovnu školu Ivana Gorana Kovačića Vrbovsko. Predstavili su se s igrokazom, prigodnim recitacijama te tradicionalnim i modernim plesom.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Manuela Valenčić  datum: 22. 10. 2018. 15:31

Kazališna predstava u Vrbovskom

Učenici RN  i Dječjeg vrtića"Bambi"su dana 15.listopada 2018.godine pogledali predstavu "Ključarica"u izvedbi kazališta "Oz" iz Mošćeničke Drage.

Učenicima je predstavu poklonila GK"Ivan Goran Kovačić"Vrbovsko povodom obilježavanja Mjeseca knjige.

Djeca su uistinu uživala u ovoj neobičnoj igrano-lutkarskoj predstavi koja je bila bogata zvučnim u svjetlosnim efektima koji su oduševili male gledatelje. Pripovijedačica je na vrlo živopisan i dojmljiv način pripovijedala dvije legende o kamenu. Na kraju je bila nagrađena glasnim pljeskom kojim su izrazili svoje zadovoljstvo odgledanom predstavom.

Zahvaljujemo GK Vrbovsko što nam je upriličila ovo lijepo događanje u našem Gradu.

  :: opširnije :: 


objavio: Barbara Turk Čop  datum: 15. 10. 2018. 17:58

TEČE, TEČE JEDAN KAMAČNIK

 

U subotu, 13. listopada 2018., u Planinarskom domu Kamačnik Vrbovsko održana je promocija zbornika haiku radova "Teče, teče jedan Kamačnik". Riječ je o zborniku u koji je uvršteno 347 radova učenika iz 28 osnovnih škola te 291 haiku rad odraslih autora. Naša učenica OŠ Vrbovsko, Petra Miličević, pod mentorstvom učiteljice hrvatskog jezika Manuele Valenčić osvojila je drugo mjesto te je njen rad nagrađen. Velike čestitke!!!!!

  :: opširnije :: 


objavio: Manuela Valenčić  datum: 13. 10. 2018. 21:08

ŠKOLA U ŠUMI - ŠUMA U ŠKOLI

Dipl.ing. šumarstva Mario Antolić posjetio je u četvrtak, 11. listopada 2018., PŠ Jablan te PŠ I.G.Kovačića u Severinu na Kupi I održao zanimljivo i poučno predavanje o šumi, gospodarenju šumom, očuvanju prirode i životinjama u šumi u sklopu projekta Škola u šumi-šuma u školi kojeg provode Hrvatske šume. Sudjelovali su i učenici PŠ Gomirje, PŠ Senjsko te PŠ Veliki Jadrč. Nakon predavanja u Severinu na Kupi, posađene su dvije sadnice tise u šumski dio školskog vrta. Na poklon smo dobili hranilice i kućice za ptice koje će biti postavljene u školskim vrtovima.

  :: opširnije :: 


objavio: Manuela Valenčić  datum: 13. 10. 2018. 20:54

Oznaka kvalitete za eTwinning projekt

Učiteljica njemačkog i ruskog jezika, Nusreta Murtič, i učenici (koji su sudjelovali u projektu), nagrađeni su oznakom kvalitete za projekt "Postkarten erzahlen viel von uns." Ovaj eTwinning projekt integriran je u kurikulum, rezultati su predstavljeni u medijima te online, a tijekom provedbe projekta korišten je niz web alata. Čestitke učiteljici i učenicima!!!!

 

 

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Manuela Valenčić  datum: 7. 10. 2018. 18:10

Nenasilje u prirodi

Učenici 2. razreda matične škole obilježili su međunarodni Dan nenasilja 2.10. radionicom "Nenasilje u prirodi" na temu ugroženih vrsta. U grupama su slagali puzzle sa slikama zaštićenih biljaka i životinja : risa, vuka, božikovine, širokolisne veprine i zaštićenog krajolika Kamačnika.

Nakon slaganja proširili su svoja znanja o biljkama i životinjama te važnosti njihova očuvanja.

  :: opširnije :: 


objavio: Barbara Turk Čop  datum: 3. 10. 2018. 18:57

DAN EUROPSKE KULTURNE BAŠTINE

U utorak, 25. rujna 2018., su učenici razredne i predmetne nastave OŠ Vrbovsko obilježili Europski dan kulturne baštine. U organizaciji vjeročitelja Šimuna Dujmovića učenici su posjetili Puhački orkestar DVD-a Vrbovsko. Tamo su upoznali od kojih sve instrumenata se sastoji orkestar, pogledali prezentaciju o brojnim gostovanjima orkestra te čuli i nekoilko poznatih skladbi.

  :: opširnije :: 


objavio: Manuela Valenčić  datum: 26. 9. 2018. 15:25

HRVATSKI OLIMPIJSKI DAN

U OŠ Vrbovsko su učenici razredne nastave 10. rujna 2018. obilježili Hrvatski olimpijski dan. U sportskoj dvorani su se okupili učenici i učiteljice od prvog do četvrtog razreda te su  obilježili Hrvatski olimpijski dan. Učiteljice razredne nastave su osmislile niz natjecateljskih igrica kroz koje su učenici pokazali svoje sposobnosti,srčanost i zajedništvo. Sve je proteklo u veselom i sportskom duhu.Na kraju je svaki razred dobio zasluženu zahvalnicu za sudjelovanje kao i slatki paketić kojim su se okrijepili nakon natjecanja i navijanja.

14. rujna 2018. su učenici predmetne nastave obilježili Hrvatski olimpijski dan. Učiteljica tjelesne i zdravstvene kulture, Ines Salopek, organizirala je niz igara u sportskoj dvorani: sprint 20m, skok u dalj, bacanje medicinke, skok uvis, igra "Križić-kružić", štafetna igra "Tko će prije" (vođenje košarkaške lopte), štafeta - primopredaja palice te graničar. Učenici su pokazali svoje sposobnosti i vedar, natjecateljski, sportski duh.

  :: opširnije :: 


objavio: Manuela Valenčić  datum: 10. 9. 2018. 20:15
» Arhiva naših vijesti    
 


TražilicaKalendar
« Prosinac 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji


  

        

Blog učiteljice Nusrete Murtič


Oglasna ploča
Frohe Feiertage!
19.12.2018. 10:37
Frohe Feiertage!
Ich wünsche euch allen ein friedliches Weihnachtsfest und entspannte Feiertage!         Quelle: fotolia.com

23.10.2018. 12:26
eTwinning Quality Label
Unsere Schule hat eTwinning- nationales und europäisches   Qualitätssiegel  erhalten.  

27.09.2018. 13:27
Europäischer Tag der Sprachen
Am 26. September drehte sich an unserer Schule alles um                                                   Sprachenvielfalt!    

03.09.2018. 17:58
Viel Erfolg im neuen Schuljahr!!
Es geht wieder los! Ich wünsche euch allen einen guten Start! Viel Erfolg im Schuljahr 2018/2019 beim Lernen, bei Wettbewerb, in Projekten und beim Leben an unserer Schule!

16.06.2018. 20:15
Zum erfolgreichen Schulabschluss


Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 400
preskoči na navigaciju